De Bokkensprong

De Bokkensprong

Met de komst van De Bokkensprong naar Sinaai (Sint-Niklaas) had FORUM-Federatie voor het eerst in lange tijd weer een afdeling in de provincie Oost-Vlaanderen. Om een antwoord te bieden op de blijvende groei van de club, kunnen spelliefhebbers uit de weide omgeving van Sinaai maar liefst drie keer in de maand bij De Bokkensprong terecht en wel op drie locaties.

Behalve in Sinaai wordt er ook elke maand gespeeld in Beveren en Sint-Amandsberg. Iedereen is daarbij welkom, ook gezinnen met kinderen (vanaf ca. 8 jaar).

Praktische informatie

Elke 3de vrijdag van de maand van 19u00 tot 24u00
Geen spelavond in juli
Cafetaria voetbalclub KFC Herleving
Vleeshouwersstraat 4a, 9112 Sinaai
Buslijnen 21, 22, 23 en 27, halte Dries
Buslijn 27 en belbus 270, halte Vleeshouwersstraat
Eerste bezoek is gratis. Daarna keuze uit bijdrage per spelavond (€ 2,00 per avond) of voordelig jaarlidmaatschap (€ 10,00 per persoon of € 15,00 per gezin voor 12 maanden). Jaarlidmaatschap is tevens geldig voor de spelavonden van De Bokkensprong in Beveren en Sint-Amandsberg.

Contactgegevens

E-mailadres De Bokkensprong (vergrendeld)
Anti-spam: Klik op de link om te ontgrendelen en ons een e-mail te sturen.
Pascal Van Nauw
Leurshoek 73, 9120 Beveren, +32 (0)3 755 82 70

Community en sociale media

Spellenclub De Bokkensprong
Breng ook een bezoekje aan onze Facebookpagina!

Aankondigingen en activiteiten

Op zaterdag 3 maart 2018 organiseert De Bokkensprong zijn vierde familiedag op speelplein Bartje in Beveren (Floralaan 35a, 9120 Beveren). Iedereen is welkom van 13u tot 22u, zowel leden als niet-leden. Het evenement is bovendien gratis voor alle bezoekers.

In een grote gezinsruimte in piratenthema, een aparte kinderruimte en een kleine expertzone kan je zowel klassiekers als splinternieuwe spellentoppers komen uitproberen met uitleg en begeleiding. Verder zijn er een KUBB-toernooi (15u, vooraf inschrijven niet nodig), springkasteel, tweedehandsmarkt en stands van Adriaensen Speciaalzaak en GraSpAc. Van 17u tot 19u komt de Frietmobiel langs om met friet, vleesjes en sausjes voor de inwendige speler te zorgen.

Spelavonden

Waar vind je ons

Sinay "het spel"

Naar aanleiding van het 800-jarige bestaan van onze thuishaven Sinaai, bedachten we vanuit De Bokkensprong speciaal voor het feestjaar Sinay "het spel".

Sinay, het spel

Drie tot vier bouwheren bouwen, bij gratie van Johanna van Constantinopel, de gravin van Vlaanderen, elk hun eigen versie van het dorp rond onze karakteristieke "Dries". Het spel kost € 15,00 en is verkrijgbaar op onze spelavonden of op de activiteiten van Sinaai 800 jaar .