De Bokkensprong

De Bokkensprong

De Bokkensprong organiseert elke maand drie spelmomenten op even veel locaties in Oost-Vlaanderen, waaronder deze in Beveren. Behalve in Beveren wordt er ook elke maand gespeeld in Sinaai en Sint-Amandsberg. Iedereen is daarbij welkom, ook gezinnen met kinderen (vanaf ca. 8 jaar).

Praktische informatie

Elke 2de vrijdag van de maand van 19u00 tot 24u00
Geen spelavonden in juli en augustus
Dropshot
H. Consciencestraat 54, 9120 Beveren
Belbus 280
Haltes Beveren Station en Meidoornlaan
Eerste bezoek is gratis. Daarna keuze uit bijdrage per spelavond (€ 2,00 per avond) of voordelig jaarlidmaatschap (€ 10,00 per persoon of € 15,00 per gezin voor 12 maanden). Jaarlidmaatschap is tevens geldig voor de spelavonden van De Bokkensprong in Sinaai en Sint-Amandsberg.

Contactgegevens

E-mailadres De Bokkensprong (vergrendeld)
Anti-spam: Klik op de link om te ontgrendelen en ons een e-mail te sturen.
Pascal Van Nauw
Leurshoek 73, 9120 Beveren, +32 (0)3 755 82 70

Community en sociale media

Spellenclub De Bokkensprong
Breng ook een bezoekje aan onze Facebookpagina!

Aankondigingen en activiteiten

Op zaterdag 3 maart 2018 organiseert De Bokkensprong zijn vierde familiedag op speelplein Bartje in Beveren (Floralaan 35a, 9120 Beveren). Iedereen is welkom van 13u tot 22u, zowel leden als niet-leden. Het evenement is bovendien gratis voor alle bezoekers.

In een grote gezinsruimte in piratenthema, een aparte kinderruimte en een kleine expertzone kan je zowel klassiekers als splinternieuwe spellentoppers komen uitproberen met uitleg en begeleiding. Verder zijn er een KUBB-toernooi (15u, vooraf inschrijven niet nodig), springkasteel, tweedehandsmarkt en stands van Adriaensen Speciaalzaak en GraSpAc. Van 17u tot 19u komt de Frietmobiel langs om met friet, vleesjes en sausjes voor de inwendige speler te zorgen.

Spelavonden

Waar vind je ons