De Bokkensprong

De Bokkensprong

De Bokkensprong organiseert elke maand drie spelmomenten op even veel locaties in Oost-Vlaanderen, waaronder deze in Beveren. Behalve in Beveren wordt er ook elke maand gespeeld in Sinaai en Sint-Amandsberg. Iedereen is daarbij welkom, ook gezinnen met kinderen (vanaf ca. 8 jaar).

Praktische informatie

Elke 2de vrijdag van de maand van 19u00 tot 24u00
Geen spelavonden in juli en augustus
Dropshot
H. Consciencestraat 54, 9120 Beveren
Belbus 280
Haltes Beveren Station en Meidoornlaan
Eerste bezoek is gratis. Daarna keuze uit bijdrage per spelavond (€ 2,00 per avond) of voordelig jaarlidmaatschap (€ 10,00 per persoon of € 15,00 per gezin voor 12 maanden). Jaarlidmaatschap is tevens geldig voor de spelavonden van De Bokkensprong in Sinaai en Sint-Amandsberg.

Contactgegevens

E-mailadres 'De Bokkensprong'
Anti-spam: Klik op de link en typ de cijfers of woorden over.
Pascal Van Nauw
Leurshoek 73, 9120 Beveren, +32 (0)3 755 82 70

Community en sociale media

Spellenclub De Bokkensprong
Breng ook een bezoekje aan onze Facebookpagina!

Aankondigingen en activiteiten

Naar aanleiding van Wapenstilstand brengen we tijdens de spelavond van 11 november een hommage aan het stijlvolle en toegankelijke oorlogsspel Memoir '44. We krijgen daarbij hulp van de Memoir 44 Club Oost-Vlaanderen. Wie dat wenst kan ook inschrijven voor een thematisch diner dat aan de spelavond voorafgaat.

In Memoir '44 neem je de leiding over de Geallieerde of Duitse troepen en vecht je enkele beroemde en waargebeurde veldslagen uit: De parachutedropping van het 101ste Luchtlandingsregiment van de VS op Sainte-Mère-Eglise, de landing van de geallieerden op de kust van Normandië, de verzetsacties bij Mont Mouchet en in de Vercors, de landing in de Provence, de bevrijding van Parijs, operatie 'Market Garden', de gevechten rondom Sankt-Vith in de Ardennen,...

Sinds 2015 organiseert De Bokkensprong tijdens het voorjaar een spellendag voor families. Op het programma staan o.a. een kinderspeelplein tot 8 jaar, familiespellen, buitenspellen, springkasteel, familie Kubb tornooi, tweedehandsmarkt, enz.In 2017 gaat de familiedag door op zaterdag 20 mei. Meer info volgt...

Spelavonden

Waar vind je ons