De Roze Draak Spelletjesclub

De Roze Draak

Al jarenlang verzamelt de spelletjesclub van de Antwerpse holebigemeenschap op de laatste vrijdag van elke maand. Sinds enige tijd doet ze dat onder vleugels van Het Roze Huis, gelegen aan de Draakplaats in Antwerpen. In januari 2011 heeft de club zich aangesloten bij de federatie om haar spelers toegang te bieden tot een gevarieerder en actueler spellenaanbod en om de naambekendheid van de spellenclub wat op te krikken.

Laat je vooral niet afschrikken door het feit dat deze kern zijn wortels in de holebiwereld heeft. Iedere spelliefhebber met een open en speelse geest is hier welkom! We houden de drempel om de spelavonden van onze club te bezoeken trouwens bewust erg laag: deelname is voor iedereen gratis en een lidmaatschap is niet verplicht.

Je hoeft ook geen doorwinterde veelspeler te zijn om bij De Roze Draak een spel naar jouw smaak te vinden. Je kan bij ons net zo goed terecht voor een klassiek potje Rummikub of 'Pappen' als voor de laatste nieuwe gezelschapsspellen uit binnen- en buitenland.

Praktische informatie

Elke laatste vrijdag van de maand
Van 20u00 tot ...
Café Den Draak, zaal 1ste verdieping
Draakplaats 1, 2018 Antwerpen
Tramlijn 11, halte Draakplaats
Buslijnen 9 N14 20 21 34 en 30, halte Draakplaats
Deelname aan de spelavonden van De Roze Draak is gratis voor iedereen. Omwille van het open karakter van Het Roze Huis, biedt De Roze Draak geen jaarlidmaatschap aan.

Contactgegevens

Het Roze Huis
Kijk op de website van Het Roze Huis voor aanvullende info.
E-mailadres De Roze Draak
Anti-spam: Klik op de link en typ de cijfers of woorden over.
Correspondentie p/a
Het Roze Huis, Draakplaats 1, 2018 Antwerpen

Spelavonden

Waar vind je ons