FORUM-Buizegem Gezelschapsspellenclub

FORUM-Buizegem

FORUM-Buizegem zag het levenslicht in de zomer van 2007 toen enkele leden van het voormalige FORUM-Kontich besloten om een doorstart te maken op een nieuwe locatie. Die werd gevonden in zaal 't Forum (what's in a name?) in de Edegemse wijk Buizegem, waarnaar de club ook vernoemd is.

Sindsdien heeft de club de wind in de zeilen en worden de maandelijkse spelavonden druk bezocht, zowel door 'oude' als 'nieuwe' leden. In de regel speelt FORUM-Buizegem op elke eerste vrijdagavond van de maand, telkens van 20u00 tot middernacht.

Praktische informatie

Elke 1ste vrijdag van de maand van 20u00 tot 24u00
Let op! In mei 2020 uitzonderlijk op de 2de vrijdag van de maand
Zaal 't Forum
Romeinse Put 97, 2650 Edegem
Buslijn 32
Halte Edegem Sint-Goriksplein
Eerste keer gratis. Daarna keuze uit bijdrage per spelavond (€ 1,50 normaal tarief of € 0,50 voor leden andere FORUM-kernen) of voordelig jaarlidmaatschap (€ 12,00 voor 12 maaanden).

Contactgegevens

E-mailadres FORUM-Buizegem (vergrendeld)
Anti-spam: Klik op de link om te ontgrendelen en ons een e-mail te sturen.

Josée Coenraerds
+32 (0) 494 04 62 20

Aanvullende informatie

Jaarleden van FORUM-Buizegem kunnen tijdens de spelavonden gratis spellen ontlenen uit de eigen collectie van de club. Max. 1 spel per persoon per keer gedurende max. 1 maand.
Op de spelavonden van FORUM-Buizegem kan je jouw oude, afgedankte spellen en losse spelonderdelen inleveren voor het goede doel. Dankzij de vrijwilligers van GraSpAc krijgen deze na een flinke opfrisbeurt een tweede leven.

Spelavonden

Waar vind je ons