FORUM-Ranst Gezelschapsspellenclub

FORUM-Ranst

De spelers van FORUM-Ranst komen in de regel twee keer per maand bijeen in het KWB-lokaal van Ranst. De club wordt hoofdzakelijk door adolescenten en volwassenen bezocht, maar ook gezinnen met oudere kinderen (vanaf ongeveer 9 jaar) zullen in onze spellencollectie vast hun gading vinden en zijn welkom aan onze speltafels.

De spellen worden geserveerd van 20u00 tot middernacht, al durft dat in het enthousiasme van het moment wel eens uit te lopen. Laat je trouwens niet afschrikken door het feit dat FORUM-Ranst onderdak heeft in het KWB-lokaal. Je hoeft helemaal geen KWB-lid te zijn om onze spelavonden te bezoeken: de club staat open voor iedereen die van een goed gezelschapsspel houdt.

Praktische informatie

Elke 2de vrijdag en 4de zaterdag van de maand van 20u00 tot 24u00
In 2017 geen spelavonden op 10/2 (KWB Quiz), 22/7 en 11/8 (vakantie), 25/11 (beurs).
KWB-lokaal (naast Chiroheem)
Boerenkrijglaan, 2520 Ranst
Buslijnen 243, 420, 421, 422 en 423
Halte Kastanjelaan
Eerste keer gratis. Daarna keuze uit bijdrage per spelavond (€ 1,50 normaal tarief of € 1,00 voor leden KWB en andere FORUM-kernen) of voordelig jaarlidmaatschap (€ 8,00 voor 12 maaanden).

Contactgegevens

KWB Ranst
Kijk op de activiteitenpagina's van KWB Ranst voor aanvullende info.
E-mailadres FORUM-Ranst
Anti-spam: Klik op de link en typ de cijfers of woorden over.
Sven De Backer
Kruisbogenhofstraat 14 bus 2, 2500 Lier, +32 (0) 497 66 27 98

Community en sociale media

Onze spellencollectie
Bekijk de volledige spellencollectie van FORUM-Ranst op BoardGameGeek

Aankondigingen en activiteiten

Op vraag van verschillende leden die al eens een langer of een extra spel op tafel willen leggen (en ook een beetje ter compensatie voor het wegvallen van de eerste spelavond in februari) begint de XL-spelavond op de 4de zaterdag van februari al om 16u00 in plaats van 20u00. 's Avonds regelen we een afhaalmaaltijd voor wie dat wenst.

Als de weersomstandigheden het toelaten, kan je op zaterdag 24 juni 2017 bij FORUM-Ranst terecht voor een uitgebreide kubb-initiatie. Wie het stokkengooispel uit het hoge noorden graag speelt of voor het eerst wil leren kennen, is van harte welkom vanaf 19u. Daarnaast worden ook Crokinole en enkele nieuwe Geronimo-titels gedemonstreerd. Deelname aan de initaties én de reguliere spelavond is die avond gratis voor iedereen; in samenwerking met Adriaensen Speciaalzaak .

Samen met de KWB van Ranst heeft FORUM-Ranst elk jaar in september een gezellig standje op de boerenmarkt in Ranst (4de zondag). Zo'n KWisBiertje smaakt immers twee keer zo goed bij een vlot dobbel- of kaartspelletje.
In 2017 houden we op de vierde zaterdag van december opnieuw onze Ranstse Winterspelen. Vanaf 16u00 worden tal van sneeuw- en ijsgerelateerde bordspellen bovengehaald en spelen we een vriendschappelijk toernooitje 'Snow Tails'. 's Avonds regelen we een afhaalmaaltijd voor wie dat wenst.

Aanvullende informatie

Jaarleden van FORUM-Ranst kunnen tijdens de spelavonden gratis spellen ontlenen uit de eigen collectie van de club. Max. 2 spellen per persoon per keer gedurende max. 1 maand.
Op de spelavonden van FORUM-Ranst kan je jouw oude, afgedankte spellen en losse spelonderdelen inleveren voor het goede doel. Dankzij de vrijwilligers van GraSpAc krijgen deze na een flinke opfrisbeurt een tweede leven.

Spelavonden

Waar vind je ons

Download flyer