FORUM-Ranst Gezelschapsspellenclub

FORUM-Ranst

De spelers van FORUM-Ranst komen in de regel twee keer per maand bijeen in het KWB-lokaal van Ranst. De club wordt hoofdzakelijk door adolescenten en volwassenen bezocht, maar ook gezinnen met oudere kinderen (vanaf ongeveer 9 jaar) zullen in onze spellencollectie vast hun gading vinden en zijn welkom aan onze speltafels.

De spellen worden geserveerd van 20u00 tot middernacht, al durft dat in het enthousiasme van het moment wel eens uit te lopen. Laat je trouwens niet afschrikken door het feit dat FORUM-Ranst onderdak heeft in het KWB-lokaal. Je hoeft helemaal geen KWB-lid te zijn om onze spelavonden te bezoeken: de club staat open voor iedereen die van een goed gezelschapsspel houdt.

Praktische informatie

COVID-19 - Onder invloed van de wereldwijde pandemie hebben we beslist om onze geplande bijeenkomsten tot nader bericht te vervangen door online spelavonden. Dank voor je begrip en hopelijk zien we je daar.
Elke 2de vrijdag en 4de zaterdag van de maand van 20u00 tot 24u00
KWB-lokaal (naast Chiroheem)
Boerenkrijglaan, 2520 Ranst
Buslijnen 243, 420, 421, 422 en 423
Halte Kastanjelaan
Eerste keer gratis. Daarna keuze uit bijdrage per spelavond (€ 1,50 normaal tarief of € 1,00 voor leden KWB en andere FORUM-kernen) of voordelig jaarlidmaatschap (€ 8,00 voor 12 maanden).

Contactgegevens

KWB Ranst
Kijk op de activiteitenpagina's van KWB Ranst voor aanvullende info.
E-mailadres FORUM-Ranst (vergrendeld)
Anti-spam: Klik op de link om te ontgrendelen en ons een e-mail te sturen.
Sven De Backer
Kruisbogenhofstraat 14 bus 2, 2500 Lier, +32 (0) 497 66 27 98

Community en sociale media

Onze spellencollectie
Bekijk de volledige spellencollectie van FORUM-Ranst op BoardGameGeek
Online spelavonden
Onder impuls van de covid-19 maatregelen hebben we voor FORUM-Ranst een eigen groep op Board Game Arena gecreëeerd. Om lid te worden van de groep moet je ons gewoon even je gebruikersnaam op BGA doorgeven, zodat we je daar kunnen toevoegen. We proberen elkaar zeker te treffen op de normale spelmomenten, maar wie tijd en zin heeft kan natuurlijk ook vaker afspreken.

Aankondigingen en activiteiten

Op vraag van verschillende leden die al eens een langer of een extra spel op tafel willen leggen, houden we een XL-spelavond op de 4de zaterdag en dit in de pare maanden van oktober tot april. We beginnen dan telkens om 18u00 i.p.v. 20u00.
Samen met de KWB van Ranst heeft FORUM-Ranst elk jaar in september een gezellig standje op de boerenmarkt in Ranst (4de zondag). Zo'n KWisBiertje smaakt immers twee keer zo goed bij een vlot dobbel- of kaartspelletje.

Aanvullende informatie

Jaarleden van FORUM-Ranst kunnen tijdens de spelavonden gratis spellen ontlenen uit de eigen collectie van de club. Max. 2 spellen per persoon per keer gedurende max. 1 maand.
Op de spelavonden van FORUM-Ranst kan je jouw oude, afgedankte spellen en losse spelonderdelen inleveren voor het goede doel. Dankzij de vrijwilligers van GraSpAc krijgen deze na een flinke opfrisbeurt een tweede leven.

Spelavonden

Waar vind je ons

Uit de collectie