Van Senet Tot Catan

Van Senet Tot Catan

Van Senet tot Catan is een Duffelse vereniging, opgericht door vijf vrienden die graag en regelmatig samenkomen om een gezelschapsspel te spelen. Het doel is om meer mensen hierbij te betrekken, door regelmatig af te spreken en een aantal spelletjes aan te bieden die gespeeld kunnen worden.

We doelen op spelers van 16 tot 99 jaar, omdat de meeste spelletjes toch een zeker inzicht vereisen. De boodschap is simpel: een leuk avondje om te ontspannen en nieuwe spelletjes en mensen te leren kennen! Zoals de naam van de club al aangeeft, stelt Van Senet tot Catan geen exclusieven en laat de club alle mogelijke vormen van bord-, kaart- en dobbelspellen de revue passeren.

Praktische informatie

Tweemaandelijks van 19u30 tot 24u00
Raadpleeg de agenda hiernaast voor de precieze data van de spelavonden.
Openbare bibliotheek, benedenzaal
Onze-Lieve-Vrouwlaan 1, 2570 Duffel
Buslijnen 2 en 550
Halte Onze-Lieve-Vrouwlaan
Deelname aan de spelavonden is gratis voor iedereen. Clubbezoekers die dat wensen, kunnen een jaarlidkaart van FORUM-Federatie vzw aanschaffen (€ 5,00 voor 12 maanden)

Contactgegevens

E-mailadres VSTC (vergrendeld)
Anti-spam: Klik op de link om te ontgrendelen en ons een e-mail te sturen.

Koen Wolput
+32 (0) 479 33 14 62

Community en sociale media

VSTC op Facebook
Like ook onze facebookpagina!

Aanvullende informatie

Op de spelavonden van VSTC kan je jouw oude, afgedankte spellen en losse spelonderdelen inleveren voor het goede doel. Dankzij de vrijwilligers van GraSpAc krijgen deze na een flinke opfrisbeurt een tweede leven.

Spelavonden

Waar vind je ons