Wie zijn wij?

FORUM-Federatie vzw is bovenal een samenwerkingsverband tussen gezelschapsspellenclubs in de ruime regio rond Antwerpen, met vertakkingen in Limburg en Oost-Vlaanderen. Het uitwisselen van ervaringen en het faciliteren van het inrichten van spelavonden rond een gemeenschappelijks spellencollectie, is volledig in lijn met het maatschappelijk doel van de vereniging.

Ook het het inrichten en ondersteunen van spelavonden op maat evenals het inrichten van een eigen, jaarlijkse spellenbeurs en de Vlaamse spellenprijs, kaderen in haar missie om zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met een ruim assortiment van eigentijdse en klassieke gezelschapsspellen. Regelmatig richten we daarbij ook activiteiten in voor leden over de grenzen van de verschillende clubs heen.


Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer info over onze verschillende activiteiten.

Wie is wie?

FORUM-Federatie vzw bestaat uit een grote groep gemotiveerde spelliefhebbers, die hun liefde voor het spel willen uitdragen naar het brede publiek. Zij zorgen voor heel wat spelavonden, kleine en grote evenementen doorheen het jaar.


Achter deze grote groep vrijwilligers uit de spellenclubs staat een kleine bestuursploeg waarbij jullie terecht kunnen voor vragen en/of bemerkingen.

Aline


Voorzitter

Verantwoordelijke website en sociale media


Contacteer mij!

Carla


Secretaris

Verantwoordelijke spellencollectie


Contacteer mij!

Linda


Penningmeester

Verantwoordelijke Gouden Ludo


Contacteer mij!

Een stukje geschiedenis